tisdag 12 april 2011

Fin söndag

Hallå!

Under söndagen var vi tillsammans med Pii, en rolig tjej från Chiang Mai som är jätteduktig på engelska, på Gudstjänst i en kyrka vi inte brukar gå till. Det var trevligt och efter skulle Pii och hennes ungdomsgrupp från kyrkan göra en utflykt så vi bestämde oss för att åka med. Vi hoppade upp på flaket, det var rätt varmt och vi styrde upp mot Doi Suthep, ett berg där man har fin utsikt över staden. Det var väldigt roligt att få följa med dessa ungdomar för de har en så härlig gemenskap i sin grupp och försöker prata engelska med oss. De skrattar, skojar och är ett skönt gäng helt enkelt! Vi var ungefär 15 personer som åkte och vi slog oss ner i skuggan, hade andakt och myste i gräset. Efter fikade vi och sen blev det korttagning! ("hoppbilder" var populärt :). En bra dag helt enkelt som jag inte kommer att glömma!

Här kommer några av bilderna:







Skriver snart igen! /johanna

3 kommentarer:

  1. Fin gemenskap och härliga bilder :) Carpe diem! Vi ses snart <3

    Kram mamma

    SvaraRadera
  2. Hej
    Vad mycket intressant och spännande du skriver om och vilka fina bilder du tar! Hoppas du kan beställa en bok av alltihop! Och vad kul det ska bli att träffa dig igen...!
    kram Ulla

    SvaraRadera
  3. Tack! Det var sköna ungdomar att hänga med! Vi njuter av tiden vi har kvar :) Jag får se till att fixa ett fotoalbum från Thailand när jag kommer hem. Åh det ska bli roligt att träffa er med!
    Ha det bra! Kram Johanna

    SvaraRadera