torsdag 10 mars 2011

Förberedelser

Hej!

Jag har sagt det förut men det ÄR fullt upp så bloggandet har tagit en kort paus. Det är bättre att jag uppdaterar efter helgen när vårt engelskaläger är slut. Då finns det förhoppningsvis mycket roligt att skriva om och fina bilder att visa! Nu är det mycket att planera och fixa, saker ändrar sig fram och tillbaka och problem uppstår men vi är lite vana thai-sättet iaf och det mesta brukar lösa sig i slutändan.

Det har varit lite engelskaundervisning denna veckan men alla elever har haft massa slutprov i skolan (upp till 8 prov per dag, sjukt!!) så vi har kört lite enkelt med de som vill. Många har redan åkt hem också och imorn ska vi försöka hinna säga hejdå till de minsta innan de åker till sina byar. Det är inge roligt alls :(

Vi måste också uträtta alla våra "måsten" och fixa allting, det är rätt mycket ansvar att få ihop ett 4-dagarsläger för 30 pers! Trots lite stress så ska det bli roligt och jag ser fram emot helgen väldigt mycket. Nu ska vi ha skoj tillsammans in i det sista! :)

Ha det bra!


En fin gruppbild även om det tyvärr saknas många elever som redan hade åkt hem..


2 kommentarer:

  1. Lycka till med engelska-lägret!

    SvaraRadera
  2. Insåg nu att du har nog fullt upp i morgon så då hinner du nog inte ses på skype, men vi kan ta det i veckan. Annars kan jag vid tre/fyra svensk tid imorgon. Kramar!!!

    SvaraRadera