lördag 5 mars 2011

lite hejdå

Hej!

Här är det mycket på gång och jag försöker njuta fullt ut av tiden som är kvar tillsammans med eleverna. Det är så lite och jag önskar man kunde förlänga tiden på elevhemmet. Så otroligt underbara människor som man har så roligt med! Jag kan inte fatta att vissa ser man snart för sista gången, det är overkligt... det är så konstigt att man säger "hejdå" redan nu, vi får liksom två avsked. Ett "hejdå vardag" nu och ett "farväl Thailand" i maj. Eller.. "På återseende" passar bättre. För JA, jag kommer att komma tillbaka! Thailand kommer för alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta och jag känner mig oerhört välsignad som fått den här möjligheten. Frågan är bara när men jag hoppas att det inte kommer att dröja allt för länge!

Hur som helst, mitt bokslut ska inte skrivas än! Här kommer istället lite bilder från de senaste dagarna.

En liten unge som man kommer sakna galet mycket när det väl är dags att åka hem.

Phonphilai, jag och Waraporn

Segergest?! :)

När vi ska kolla på bilder flockas alla elever runt datorn :)

Nu är det så varmt så att killarna flyttar ner och sover i klassrummet,
 det blir som en bastu i deras sovrum på loftet.. stackarna!



Louise och jag med våra elever i Sop Moei

Finaste Louise!

Ha det bra! Kram Johanna

3 kommentarer:

  1. Sista kvällen i Thailand för oss:( Två veckor här som har gått jättefort. Förstår att du kommer att sakna människorna och landet, men du har ju trots allt två månader kvar :)

    På återseende!

    Kram mamma

    SvaraRadera
  2. HEJ!
    Jag förstår att det känns sorgligt med alla avsked. Men hemresan kommer också innebära en massa återseenden! (även om det inte tar bort saknaden av andra...) Inatt drömde jag att du hade kommit tillbaka till Sverige och så kom du till Solliden där jag var! Då sprang vi (så där vackert som man gör i film ;) och gav varandra en stor Kram! Det var riktigt kul att se dig, även om det inte var på riktigt... Saknar dig!

    SvaraRadera
  3. Ja, speciellt veckan hos mig gick alldeles för fort! Men nu får ni berätta om allt för alla där hemma, jag hoppas vi kan skypa snart! :) Det har jag men INTE med eleverna, det är ju det som är det sorgliga :( Hörs snart! KRAM!

    syster! Det är verkligen trist med avsked men jag längtar efter att få träffa alla er jättemycket! Nedräkningen har absolut börjat och det ska bli underbart att få återse alla. Vilken fin dröm och va roligt! Det är nog så det kommer att bli:) Saknar dig massor! Jag hoppas vi kan höras snart! :)

    SvaraRadera