torsdag 16 september 2010

Thai, thai och massa thai

Äntligen!

Idag började språkundervisningen med Kruw (lärare) Fon. Det är rätt svårt nu i början men man vill verkligen lära sig så jag och Louise kommer sitta och traggla alla ljud och toner och allt vad det är för att det ska underlätta. Vi kommer att studera mån-fre ungefär kl. 17-20 i 5 veckor till ihop med Elin och Oskar, två andra nya volontärer från Interact (EFK) och en tjej från Japan. Allt känns väldigt kul och intrycket av våran lärare är jättebra efter första lektionen. Hon kan dock inte så mycket engelska men det gör att vi måste anstränga oss mer och lär oss på så sätt nog bättre när vi får höra mycket thai!

Nu är det bara att köra och göra så gott man kan! :)


Lite thai-material

3 kommentarer:

  1. Hoppas att du har det jättebra därborta Johanna!!! Lycka till med det nya språket! Kram på dig

    SvaraRadera
  2. Du kommer nog klara språket bra. Vad har ni för väder? Hoppas du har det bra och inte längtar hem!
    Många kramar från Mormor och Morfar

    SvaraRadera
  3. Hej Julia och Tack! Allting är jättebra och jag njuter! Hoppas allt är bra med dig!

    Mormor och morfar: Tack ska ni ha! Det är svårt men roligt och man lär sig hela tiden när man hör det så mycket!

    Vädret är alltid varmt! Idag har det säkert varit upp emot 30 grader men det är regnperiod också så när det regnar är det rätt mycket. Det är också väldigt fuktigt i luften så man svettas typ jämt!

    Jag mår jättebra och har inte längtat hem än men det har ju bara gått en vecka.. Vi får fixa så att ni är hemma hos oss någon dag och jag kan prata med er på skype (typ telefon i datorn). Fråga mamma och pappa! Hoppas allt är bra med er, massa kramar från mig!

    SvaraRadera