lördag 25 september 2010

Utflykt till Buatong waterfall

Idag åkte Ulrika, Otto, Josua, Louise och jag på en liten tur utanför Chiang Mai. Målet var ett vattenfall som man kan gå/klättra i tack vare en speciell sten (påminner lite om sandpapper) som gör att det inte blir halt alls. Det var galet och sjukt kul och vi klättra upp och ner i fallet ett bra tag! Så himla härligt med det svala vattnet som strömmade mot en och vi hade riktigt roligt!

Just nu är Thailand otroligt vackert och allting är grönt! Det var fint att få uppleva det ännu mer nu när vi kom utanför stadskärnan och in i "djungeln" men jag ska låta en kort film + bilderna få tala för sig själva...








Den sträva stenen i vattenfallet


Josua och Louise



Lite ändrade planer (inget ovanligt här) gör att vi kommer åka till Mae Sariang nästa helg istället för nu måndag-tisdag. Bonusen är dock att vi får besöka en karenby de två första nätterna och vara med när Ulrika ska ha någon form av seminarium, kommer nog att bli intressant. Sen kommer vi åka till hostlet och träffa eleverna och elevhemsföräldrarna. Det ska bli jätteroligt men jag kommer nog vara lite nervös. Vi ska också bo en natt i vårt hus och vad vi har förstått kommer det nog att behövas en rejäl städning och uppfräschning eftersom ingen har bott där sedan i slutet av april. Vi måste ju se till att göra det hemtrevligt så det ska bli spännande att se huset så vi vet vad som behöver fixas till :)

Vi hörs snart igen!

1 kommentar:

  1. Oh vad spännande att få träffa barnen! LYCKA TILL!!! :) kram

    SvaraRadera