måndag 6 december 2010

Julfirande nummer 2

Nu har det firats jul två dagar i rad så jag tänkte kort berätta om dagens tur. Vi åkte en cirka 2 timmar lång resa till en stad som heter Hot och det var lika trångt och mysigt i bilen som sist. De flesta eleverna var samma som när vi åkte till byn eftersom det skulle sjungas och dansas på detta ställe med. Kvällen bjöd på riktigt drag och stämningen var på topp! När någon snygg kille skulle sjunga var det högt jubel ifrån både småtjejerna (och killarna). Det var värsta "idol-hysterin" och folk gick fram till scenen och gav blommor, pengar och godis. Allting var ganska galet och knäppt! Det var inte lika mysigt som i byn men väldigt trevligt ändå! Vi hade lite roligt åt att tjejen som var konferencier för kvällen sjöng så fruktansvärt dåligt. Okej, det där lät lite hemskt men hon hade en sådan skränig röst så jag trodde jag skulle få tinnitus ett tag. I sista låten satt några av eleverna och höll för öronen till och med. Man kunde ju inte annat än le åt situationen men som jag skrev i inlägget innan, det spelar inte så stor roll! Alla är välkomna att delta och man skäms inte för någonting :)

Chailak, Joomphon och Luangdet

Dans till "My Jesus, my Saviour"

Louise, jag och Sriporn
Vi fick också framföra "This little light of mine" tillsammans med alla eleverna, något som jag tror åter igen var uppskattat. Det blev bra i alla fall!

Imorgon ska vi bland annat skriva klart vårt julspelsmanus, klura på danserna och sångerna, fixa lite postärenden, hämta tvätt, handla mat med mera och sen till elevhemmet på kvällen såklart. Jag tror inte vi får några problem att fylla dagarna i december inte! Vi har fullt upp hela tiden men det gillas :) Kram

4 kommentarer:

  1. Oj så mycket kul ni har för er! Och så roligt för alla elevhemsbarnen att ha er där. Kram Ingrid

    SvaraRadera
  2. Japp här är det fullt upp kan jag lova! Man hinner knappt kliva ur bilen innan man ska iväg på nästa äventyr, men vi njuter av att få uppleva allt! Extra roligt är det med "våra" elever såklart! Hälsa dina små på Råtorp! ;)

    SvaraRadera
  3. Hej Johanna!
    I helgen var jag o Lars till Per o Ammi i Göteborg och där fick vi bla se bilder från deras Thailandsresa. (Karenbyar, Ernviks, djur och människor och jag vet inte allt. Vi satt i flera timmar...) De hade även lyckats att få med dig på några bilder men det "var strax innan hon blev så sjuk" sa Elsa och förklarade sen för alla som ville höra hur sjuk du blev. Skönt att se dig så fräsch igen:)
    Sköt om dig! kram Carin J

    SvaraRadera
  4. Hej Carin!
    Åh va roligt att få se och höra om det. Jag kan tänka mig att de hade en bra resa och var nöjda! Det var verkligen precis i vevan som jag blev sjuk, till och med den dagen som jag sa hejdå till dem tror jag. Allt känns väldigt länge sen! Skönt att man är pigg nu i alla fall...
    Hoppas ni hade en fin Luciadag igår! Många kramar från mig :)

    SvaraRadera